DIENST

Potentieelscan

Vertel eens. Hoe kies jij je klanten? Of kies je niet, maar schiet je met hagel en ga je aan de slag met elke willekeurige treffer?

image1
Ontdek jouw onbenut potentieel


Er zit te veel onbenut potentieel in organisaties. Het is onze drijfveer én kracht om dit potentieel in kaart te brengen en te activeren. Dat doen we door je te prikkelen, te inspireren en je een spiegel voor te houden. Benut onze Potentieelscan om te zien wat je in huis hebt en welke onbenutte kansen er in je omgeving liggen. Profiteer van onze kennis, onze frisse blik en ons netwerk om waarde te creëren, je groeimotor op te starten en stappen te zetten naar duurzaam succes.  

Potentieel kan op allerlei plekken zitten en er op allerlei verschillende manieren uitzien.

Je eigen kwaliteiten.

Je personeel. Je netwerk. Niet iedereen; de juiste mensen. Die snappen waar jij mee bezig bent en jouw groei kunnen versterken.

Tijd. (= ook) Prioriteit. Om de boer op te gaan, klanten te benaderen, je merk beter in de markt te zetten.

Andere wegen. Bijvoorbeeld om acquisitie te plegen of jezelf online beter te presenteren.

Onze potentieelscan geeft ondernemers inzicht in hun eigen situatie, in vergelijking tot branchegenoten, het verbeterpotentieel en best practices.

De uitgebreide scan heeft de vorm van een interview. Daarin doen we een nulmeting van het commerciële fundament van je onderneming op 10 cruciale punten. Zo brengen we het onontgonnen potentieel van je bedrijf in kaart. Vervolgens vertalen we het in een routekaart naar concrete kansen. Hét ideale startpunt om jouw groeimotor aan te draaien en steeds beter te laten lopen.

image1

Welk excuus gebruik jij om niet de stap te zetten
waar je stiekem wel naar verlangt?

Toegevoegde waarde van de Potentieelscan

1

1

Bewuste keuzes

Je moet niet elke klant willen hebben. Het helpt ontzettend om samen vooruit te blikken en te kijken waar je naartoe wilt. Als je weet wie je bent en welke klanten passen bij waar jij naar toe wilt, kun je dit vertalen naar een bewuste strategie.

2

Focus & precisie

Dan laad je je sales niet met hagel & goed geluk, maar met focus & precisie. Én een boel plezier. Werken aan iets waarbij je voelt: ‘Ik sta weer aan het roer en ik krijg er energie van’, verhoogt je motivatie en je succes. Gegarandeerd.

2

3

3

Ideale startpunt

Zo brengen we het onontgonnen potentieel van je bedrijf in kaart. Vervolgens vertalen we het in een routekaart naar concrete kansen. Hét ideale startpunt om jouw groeimotor aan te draaien en steeds beter te laten lopen.Ja, ik wil weten wat mijn potentieel is!


06 - 20 59 24 12


GERELATEERD

Bekijk ook deze diensten

Verdiepen

Lees meer

Training & coaching

Lees meer

Onderwijs

Lees meer

Interimwerk

Lees meer