NIEUWS

SalesPrikkels Academie

Ruben van den Burg

Posted on Feb 28, 2024.

Yes! Blij en trots kunnen we melden dat de SalesPrikkels Academie het levenslicht ziet! Een volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf: mensen ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ๐ž๐ง groeien vanuit de passie voor commercie. Bij SalesPrikkels geloven we erin dat ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ maken leidt tot het opbouwen van mooie en langdurige relaties.

De SalesPrikkels Academie is ๐˜ฅ๐˜ฆ plek waar je vanuit jouw leefwereld geprikkeld wordt en waar je ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง โ€˜๐ง๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐คโ€™ ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข๐ญ. De plek waar jij je jouw potentie omzet in absolute kracht. De plek waar je even uit de waan van de dag wordt uitgedaagd door een frisse commerciรซle blik. Maar zeker ook de plek waar je (in teamverband) gelijkgestemden ontmoet en elkaar inspireert. Op basis van jouw behoeften stemmen we samen de lengte en duur van het in te zetten traject af.

๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ซ๐จ๐š๐ ๐ฆ๐š๐ฉ Samen aan de slag met het vormgeven van jouw eigen persoonlijke road map. Jouw eigen strategie versterken, daar draait het om. We gaan aan de slag met: voorkeursgedrag van jou en de ander, sprekend jezelf zijn, succesvol pitchen, de kracht van storytelling, jouw rol binnen het salesproces, nieuwe passende klanten vinden en binden, waardepropositie, uitdagend verkopen, sturen op klantbetekenis. Natuurlijk staan we ook open voor andere specifieke onderwerpen.

Meer weten? De koffie staat klaar op thuisbasis Landgoed Cloas.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek