DIENSTEN VAN SALESPRIKKELS

Wil je zelf meer aan het roer staan?

shutterstock_68286022 1900 pixels-0-0-0-0-1611841928

De Startversneller

Met De Startversneller krijg je 80% van de kosten van een coach traject bij SalesPrikkels vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,-.

Lees meer

shutterstock_229325944 1900 pixels-0-0-0-0-1611842312

Advies

SalesPrikkels gaat gericht aan de slag om het onbenutte potentieel om te zetten in een concreet plan van aanpak en door te vertalen naar succesvolle implementatie.

Voorbeelden:
- New business aanvalsplan met uitrol die leidt tot passende nieuwe klanten
- Inzicht: klantwaarde analyse bij bestaande klanten en/of leveranciers.
- Hogere conversie rate bij huidige klanten.
- Meer zichtbaarheid als bedrijf op bestaande markt of nieuwe markt creëren.
- Salesplan met visie, strategie, vertaald naar concrete doelstellingen en plan van aanpak.
- Nieuw onderscheidend verdienmodel ontwikkelen en uitrollen.

Lees Meer

ctaBG

Interimwerk

We krijgen regelmatig de vraag om voor een afgebakende periode nog iets intensiever in een bedrijf aan de slag te gaan. Ook hierin kunnen we wat betekenen. Het biedt de kans om de ondernemer te ‘ontzorgen’ en heel dicht op de praktijk te concretiseren – of in gang te zetten – wat we in individuele sessies hebben besproken.

Waar kun je dan bijvoorbeeld aan denken?
- Verbeteren van de interne organisatie, bijvoorbeeld door aanpassing van de overlegstructuren, introductie van strategiesessies, enzovoort.
- Invoeren innovatieve (eco)systemen: het creëren van kleine samenwerkingsverbanden waardoor intern en extern potentieel worden verbonden en versterkt.
- Overnemen van werkzaamheden door vertrek of verlof van een medewerker bij de afdeling marketing of sales van uw bedrijf.

Lees meer

ctaBG
shutterstock_206744158 1900 pixels-0-0-0-0-1611842546

Onderwijs

Met onderwijs heeft SalesPrikkels een speciale band. We vinden het leuk om jonge mensen te ontmoeten, hen te bevragen op hun drijfveren en dromen en uit te dagen de ondernemer in zichzelf wakker te maken.

De wereld waarin we leven, vraagt om ondernemende mensen. Die zichzelf kennen, open staan voor veranderingen, denken in mogelijkheden en in staat zijn waarde te creëren voor zichzelf en hun omgeving.

We werken graag samen met onderwijsinstellingen en bedrijven om mensen – of het nu studenten zijn, ondernemende werknemers of ondernemers – te prikkelen om hun potentieel te ontdekken en te benutten. Dit kan bijvoorbeeld door een gastcollege te geven of een specifieke opdracht te begeleiden.

Lees meer

shutterstock_206744158 1900 pixels-0-0-0-0-1611842546
shutterstock_447314890 1900 pixels-0-0-0-0-1611842511

Training & coaching

Ook op het gebied van training & coaching kunnen we zeker iets betekenen, gericht op jouw unieke behoefte. Met name bij studenten, startups, ZZP’ers en Young Sales Professionals. Net als in andere situaties zoekt SalesPrikkels de verbinding met je ambitie en je (onbenutte) potentieel. Samen gaan we op zoek naar een nieuw perspectief om situaties zo te benaderen dat we het groeiproces op gang brengen, persoonlijk-professioneel en bedrijfsmatig.

In onze aanpak staan de 3 P’s: positief, prikkelend en pragmatisch centraal.  

We werken onder meer aan:
- Salesadvies bij het opzetten van een eigen onderneming.
- Meer inzicht en bekwaamheid in vraagstukken rondom het vakgebied sales.
- Groei in de eigen rol van salesprofessional binnen de organisatie persoonlijke bewustwording en ontwikkeling.
- Inzicht krijgen in het eigen potentieel en de kansen in de omgeving. 

Lees meer
OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

Succes begint met een prettige samenwerking

Henri Tijhuis

Eigenaar - TG Koeriers

‘Goed om met een professional eens te sparren en met een helicopterview naar je eigen commerciële activiteiten te kijken.’

Glenn Timmer

Sales Consultant Cure - Asito

‘Ruben is mijn coach in de wedstrijd Young Sales Professional 2020. Ruben voorziet mij van veel waardevolle inhoudelijke tips en hij weet mij scherp te houden. Hij is een enorme motivator. Zijn enthousiasme en betrokkenheid ervaar ik als erg prettig!'

Robin Hartgerink

Eigenaar - Erve Hartgerink

'Ruben is erg betrokken en denkt echt met je mee. Met zijn Twentse nuchtere kijk daagt hij me uit om in de voeten van mijn (potentiële) klanten te gaan staan, Met zijn kritische kijk blijf je scherp om zo je doelstellingen te behalen.'

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.