OPDRACHTGEVERS VAN SALESPRIKKELS

Succes begint met een prettige samenwerking.

Agrimass

Dé global autoriteit in biomassa

Dé global autoriteit in biomassa, door kennis, netwerk en innovatiekracht. Het bedrijf biedt een hernieuwbare kijk op het verwerken van afval en residu van de agrarische en biochemische industrie.

Aannemersbedrijf Haafkes

Aannemersbedrijf Haafkes

Aannemersbedrijf Haafkes is een familiebedrijf dat ‘bouwt’ op 90 jaar ervaring en nog steeds voorop loopt in de markt.  Haafkes is trots op een lange historie en bewijst daarmee dat zij meegroeit met de veranderingen in de wereld en voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen en concepten. Haafkes is trots op het vakmanschap van haar werknemers, die met beide benen op de grond blijven staan en met een hoog kennisniveau dicht bij haar klant staan. Die formule maakt Haafkes “De bouwer van vandaag”.

Asito

"Ruben was mijn coach in de wedstrijd Young Sales Professional 2020. Naast het feit dat Ruben mij met waardevolle inhoudelijke tips scherp wist te houden, is hij een enorme motivator. Zijn enthousiasme en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren."

Keolis Nederland

Keolis Nederland is een dienstverlener in flexibele mobiliteit. In Gelderland (Veluwe), Overijssel (Midden-Overijssel en Twente), Utrecht en Almere brengen ze reizigers aangenaam en veilig naar hun bestemming. Of het nu gaat om werken, school, recreëren of ontmoeten.  

De Startversneller

De Startversneller

SalesPrikkels is ook coach voor het programma ´De Startversneller´. De Startversneller is er om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Met het programma willen als de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio stimuleren. De Startversneller wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Het programmamanagement is in handen van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

SMA

SMA

Platform voor commercieel succes
De Sales Management Association (SMA) is de enige vakvereniging voor en door salesprofessionals waar 100% aandacht is voor sales als vak! Al meer dan 45 jaar hebben wij onze continuïteit bewezen en sinds een stormachtige groei in de afgelopen jaren tellen wij ondertussen ruim 1750 salesprofessionals en hebben we ruim 100 partnerships met vele verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen.

OC Waterloo

Expert in klimaatbeheersing.

Marktleider op het gebied van luchttechniek. 

OC Waterloo is onderdeel van de Orange Climate Group, de marktleider op het gebied van luchttechniek in Nederland. Gedurende bijna een eeuw heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit van haar producten en klantenservice.


Lees meer

Hogeweg

Groothandel in kwaliteit, kennis & service. 

Al 50 jaar is Hogeweg Goor B.V. een begrip als sanitair- en installatiegroothandel.

Goor Collectief

Van, voor en door ondernemers

Ruben van den Burg is vanuit SalesPrikkels aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief. Een interim opdracht waarbij hij zich focust op het intensiveren van de contacten met bestaande leden en het in kaart brengen van de behoeftes die leven. Daarnaast richt hij zich op het benaderen van potentiële leden om daarmee groei te realiseren voor het Ondernemersplatform.

Cloudmazing

Snel & betrouwbaar een maatwerk applicatie.

Automatiseren van bedrijfsprocessen voor efficiënter werk. 

Ondernemerslab Twente

Ondernemend vakmanschap

Met onderwijs heeft SalesPrikkels een speciale band. We vinden het leuk om jonge mensen te ontmoeten, hen te bevragen op hun drijfveren en dromen én uit te dagen de ondernemer in zichzelf wakker te maken. Dit alles komt bij elkaar in de samenwerking met het Ondernemerslab Twente.


Lees meer

ROC van Twente

Nieuwsgierig, verbindend en inspirerend.

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente.

SalesPrikkels verzorgt Masterclasses voor het keuzedeel Ondernemend Vakmanschap welke worden gegeven binnen diverse opleidingen van het ROC, waarbij studenten zelf een Businessplan schrijven.

Cherit

Cherit tovert games om tot sport

Cherit ontwikkelt, produceert en vermarkt een interactieve speelmuur die kinderen van alle leeftijden in beweging brengt. Cherit biedt daarbij een breed scala aan actieve en educatieve spellen die de cognitieve, sociale en behendigheid vaardigheden van kinderen bevorderen.


TG Koeriers

De koerier in Twente, van pallet tot envelop.

TG Koeriers is een betrouwbare koerier in Twente die met spoed en op tijd zendingen bezorgt.

Wiegerinck

Wiegerinck Goor - Hengelo - Oldenzaal

Garage Wiegerinck is een begrip in Twente. In 1887 begon de rijke historie van garage Wiegerinck aan de Grotestraat in Goor.  Later werden hier de vestigingen Hengelo en Oldenzaal aan toegevoegd. De missie van Wiegerinck luidt: "klanten zo goed, snel en compleet mogelijk helpen met totale mobiliteit, waarbij we het milieu en duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel hebben taan."  

Tio

Persoonlijk, excellent & ondernemend

Hogeschool Tio is in Nederland een van de grootste ‘leveranciers’ van nieuw personeel voor de hotel-, event-, toerisme en business branche.  

SCHLEPERS INSTALLATIETECHNIEK

Kwaliteit & vakmanschap

Schlepers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf binnen de installatietechniek. Het nieuwe bedrijfspand aan de Dammaten 22 in Goor geeft een goede indruk van de professionaliteit van het bedrijf. Directe service aan klanten, kwaliteit en vakmanschap staan bij Schlepers Installatietechniek erg hoog in het vaandel.

Seezers

The idea brewery

Innovatieplatform 
Seezers is een ideeëngenerator en kennisplatform waar innovaties aangejaagd- en gerealiseerd worden door mensen te verbinden.


Lees meer

Saleshelden

Account Based Sales

SalesPrikkels verzorgt op maat training bij Saleshelden. Centraal staat het ontdekken van onbenut potentieel met als doel om nog succesvoller te zijn voor klanten van Saleshelden.


Lees meer

Deltion Business

Een leven lang ontwikkelen

Deltion Business is de tak binnen Deltion die zich bezig houdt met volwassenonderwijs vanuit de strategische pijler 'Leven Lang Ontwikkelen'.

Binnen Deltion Business is SalesPrikkels bezig met het in kaart brengen van onbenut potentieel binnen de commerciële organisatie. De basis was een nulmeting. Vervolgens is het taak om dit potentieel vervolgens gezamenlijk te vertalen naar duurzame kansen. Optimale samenwerking tussen de binnen- en buitendienst staat daarbij centraal.

Om een beter beeld te krijgen wat SalesPrikkels precies heeft gedaan en doet binnen Deltion Business, hebben we Maartje van der Wal, manager Deltion Business, gevraagd hier zij de samenwerking tot nu toe ervaart.


Lees meer

Erve Hartgerink

Ontdek de seizoenen!

www.ervehartgerink.nl

Holofin

Leef je mooiste leven vanuit financiële rust! Dat is waar Holofin voor staat en je mee helpt dat ook voor jou te bereiken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek