OPDRACHTGEVERS VAN SALESPRIKKELS

Succes begint met een prettige samenwerking.

Ondernemerslab Twente

Ondernemend vakmanschap

Met onderwijs heeft SalesPrikkels een speciale band. We vinden het leuk om jonge mensen te ontmoeten, hen te bevragen op hun drijfveren en dromen én uit te dagen de ondernemer in zichzelf wakker te maken. Dit alles komt bij elkaar in de samenwerking met het Ondernemerslab Twente.


Lees meer

Seezers

The idea brewery

Innovatieplatform 
Seezers is een ideeëngenerator en kennisplatform waar innovaties aangejaagd- en gerealiseerd worden door mensen te verbinden.


Lees meer

OC Waterloo

Expert in klimaatbeheersing.

Marktleider op het gebied van luchttechniek. 

OC Waterloo is onderdeel van de Orange Climate Group, de marktleider op het gebied van luchttechniek in Nederland. Gedurende bijna een eeuw heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit van haar producten en klantenservice.

SalesPrikkels coached binnen OC Waterloo een aantal Young Sales Professionals. Vanuit de behoefte van de klant wordt er hands on een stuk maatwerk geleverd.  


Lees meer

TG Koeriers

De koerier in Twente, van pallet tot envelop.

TG Koeriers is een betrouwbare koerier in Twente die met spoed en op tijd zendingen bezorgt.

Asito (Glenn Timmer)

'Ruben was mijn coach in de wedstrijd Young Sales Professional 2020. Naast het feit dat Ruben mij met waardevolle inhoudelijke tips scherp wist te houden, is hij een enorme motivator. Zijn enthousiasme en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren.'

SCHLEPERS INSTALLATIETECHNIEK

Kwaliteit & vakmanschap

Schlepers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf binnen de installatietechniek. Het nieuwe bedrijfspand aan de Dammaten 22 in Goor geeft een goede indruk van de professionaliteit van het bedrijf. Directe service aan klanten, kwaliteit en vakmanschap staan bij Schlepers Installatietechniek erg hoog in het vaandel.

ROC van Twente

Nieuwsgierig, verbindend en inspirerend.

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente.

SalesPrikkels verzorgt Masterclasses voor het keuzedeel Ondernemend Vakmanschap welke worden gegeven binnen diverse opleidingen van het ROC, waarbij studenten zelf een Businessplan schrijven.

Deltion Business

Een leven lang ontwikkelen

Deltion Business is de tak binnen Deltion die zich bezig houdt met volwassenonderwijs vanuit de strategische pijler 'Leven Lang Ontwikkelen'.

Binnen Deltion Business is SalesPrikkels bezig met het in kaart brengen van onbenut potentieel binnen de commerciële organisatie. De basis was een nulmeting. Vervolgens is het taak om dit potentieel vervolgens gezamenlijk te vertalen naar duurzame kansen. Optimale samenwerking tussen de binnen- en buitendienst staat daarbij centraal.


Lees meer

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.