Landgoed Cloas

Samen ‘natuurlijk’ groeien

Rub en 98-0-0-0-0-1690450518

Prachtig Landgoed 

Nieuwe ideeën en frisse gedachten opdoen in het unieke Twentse coulisse landschap, dat kan bij SalesPrikkels. Op onze thuisbasis ‘Landgoed Cloas’ organiseren we prikkelende bijeenkomsten waarbij uiteraard verkoop en ondernemen centraal staan. 


Lees meer  over onze arrangementen   

20230514_144622-0-0-0-0-1684069025

Natuur & erfgoed aan de Regge

SalesPrikkels is gevestigd in een eeuwenoude boerderij in het hart van het prachtige Reggedal.

Het is de ideale omgeving om samen met SalesPrikkels uw commerciële ideeën en uitdagingen verder uit te werken en naar een hoger plan te tillen. Aan de hand van uw wensen stellen we een programma samen dat daar naadloos bij aansluit.Samen ‘natuurlijk’ groeien

OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

Succes begint met een prettige samenwerking

Jordy Kamphuis

Eigenaar - The Vital Company

"Een prachtige locatie! Erg bijzonder om zo middenin de natuur werken en plezier maken met elkaar te kunnen combineren. Unieke locatie om met je team het beste uit jezelf te halen met daarbij de gastvrijheid van de eigenaren."

Bekijk het verhaal

Bartjan Groothengel

Docent en teambuilder - Ondernemerslab Twente

"Op Landgoed Cloas land je niet goed maar uitstekend. Een warm welkom op Landgoed Cloas, waar de realiteit vervaagt. Een plek die samenzijn, thuisgevoel én inspirerende werkomgeving prachtig verweeft."

Bekijk het verhaal

Christine van Leeuwen

Voorzitter - B2B de Kameleon

"Op een bijzonder mooi Twents landgoed - Langoed Cloas - werden we opgevangen door Ruben. Als sales- en marketingprofessional kregen we van Ruben een nuttige en leerzame kennissessie over klantbetekenis en hoe je je verkoop kunt optimaliseren."

Stefan Volkers

Ondernemer - JOCON/Cherit

"Met onze business club JOCON hebben we bij Ruben een fantastisch event gehad. Het event bestond uit een inspirerende workshop, een 'prikkelende' wandeling en een intervisie, onder het genot van een heerlijk diner dat door een privéchef."

Bekijk het verhaal
DSC_6221-0-0-0-0-1683919382Het wordt letterlijk en figuurlijk een ‘natuurlijke’ ervaring. Landgoed Cloas ligt in het hart van het Reggedal, een natuurgebied waar het water van de Regge een belangrijke rol speelt. Onlangs is een jarenlang project afgerond waarbij de meanderende en natuurlijke vormen van de rivier in ere zijn hersteld. Een wandeling door dit groene en waterrijke gebied is de ideale inspiratiebron om in alle rust zakelijke of commerciële inspiratie op te doen.

DSC_6221-0-0-0-0-1683919382
3 landgoed cloas wandeling-0-0-0-0-1690117513Interesse om ‘de wei in te gaan’ met SalesPrikkels? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij vertellen u heel graag er veel meer over. Wie weet gaan we samen 'natuurlijk' groeien.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

‘Land goed’ bij Cloas: dat gunnen wij jou ook!

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek