OVER

SalesPrikkels

Toegankelijk, doelgericht en met een gezonde dosis humor.

ruben-0-0-0-0-1611689640

Ruben van den Burg

SalesPrikkels is opgericht door Ruben van den Burg. Na 16 jaar actief geweest te zijn als sales- en marketingprofessional bij diverse bedrijven, besloot hij in 2020 zijn hart te volgen. In SalesPrikkels combineert Ruben zijn passie voor sales en ondernemen. En zet hij zijn kracht om te verbinden en te denken in kansen in om MKB-ondernemers op weg te helpen.

Senior Sales Professional van Nederland… #poehee

Ruben won in 2018 de landelijke titel Sales Professional van het jaar 2017 van de SMA (branchevereniging voor sales). Dan moet je er toch wel een beetje verstand van hebben, zou je denken. Dat vindt hij zelf ook. Toch wilde hij het in eerste instantie niet op deze website zetten. Misschien is dat de Twentse inslag wel… ‘Doe maar gewoon’. Klanten dachten er anders over. “Het gaat niet om die prijs,” zeiden ze, “maar waar die prijs voor staat.”

Tja. Wat is dat dan? Schrijf dat maar eens op. Voor een ander kun je dat vaak best goed, maar voor jezelf… Ruben doet een poging: “Wat ik doe, is blinde vlekken en onbenutte kansen zichtbaar maken. Waarde toevoegen. Mensen vooruithelpen. Dat begint bij contact leggen. We hebben een gesprek, er ontstaan ideeën en ik verbind die aan mogelijke oplossingen. Altijd met de blik vooruit en de focus op: wat kan dit opleveren?!”

Klanten omschrijven de werkwijze van SalesPrikkels als open, verrassend en professioneel. Met een gezonde dosis humor, Twentse nuchterheid én daadkracht. Ruben zoekt continu de persoonlijke verbinding en zet zijn creativiteit en netwerk vol enthousiasme en doelgericht in om kansen te verzilveren.

Rub en 30-min-0-0-0-0-1691333274

Denk in krachten en 

kansen. Juist nu.

shutterstock_491945860 1900 pixels-0-0-0-0-1612033976


SalesPrikkels… hoe dan?

SalesPrikkels is een partner voor ondernemers. Houdt je een spiegel voor. Slaat je met je eigen smoezen om je oren. Inspireert je met ideeën. Wijst je op kansen. Daagt je uit.

We kijken in je keuken. Tillen het tapijt op. Verdiepen ons in jouw businessmodel. Kijken met je mee waar jouw kracht zit en poetsen je blinde vlekken weg.

Van wens naar werkelijkheid
SalesPrikkels heeft mensenkennis, ervaring met ondernemen en oog voor de markt. Maar we zijn vooral verbinders. Tussen jou en je ambities. Tussen je huidige bedrijf en je toekomstdroom. Tussen je potentieel en je daadwerkelijke groei.

We gaan aan de slag met jou en helpen je om je groeimotor op te starten en steeds beter te laten lopen. Want we zijn ervan overtuigd: je kunt harder groeien. Je kunt je bedrijf een (groei)boost geven. Bewust. Als je die frisse blik van buiten erbij betrekt.

shutterstock_491945860 1900 pixels-0-0-0-0-1612033976

Samen ´natuurlijk´ groeien

DSC_8942

Wie werken met SalesPrikkels?

SalesPrikkels richt zich op ZZP’ers en MKB-bedrijven. Vaak is het bedrijf op een natuurlijke manier gegroeid. De ondernemer en/of de professional in dienst is vanuit zijn vakgebied gestart, ziet zijn klantenkring groeien en groeit zelf geleidelijk aan mee. Alhoewel, groeien...? Het is vooral veel willen en (te)veel tegelijkertijd aan je kop hebben.

Strategie? Meer wens dan werkelijkheid. Een marketing- en salesfunctionaris? Meestal doet de ondernemer het er zelf ‘bij’. Dat gaat niet slecht, maar het kan beter. Het zou fijn zijn om wat meer rust en ruimte te hebben om hier aandacht aan te schenken. En wat meer kennis over hoe je dat het best kunt aanpakken.

BENIEUWD NAAR MEER?

Ontdek meer van SalesPrikkels.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek