NIEUWS

๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช! bij SalesPrikkels

Ruben van den Burg

Posted on Mar 22, 2022.

๐•๐ˆ๐„๐‘ ๐ƒ๐„ ๐‹๐„๐๐“๐„! Ontdek Landgoed Erve Cloas, thuisbasis van SalesPrikkels. We nemen je mee in rust, ruimte en de natuur. Even uit de dagelijkse waan en genieten van de prachtige Twentse natuur in Elsenerbroek.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ถ๐—ธ Een prikkelende wandelsessie over Landgoed Erve Cloas inclusief lekkere koffie (of thee) en ambachtelijke krentenwegge. Beleef het unieke Twentse coulisselandschap met de prachtige meanderende Regge als middelpunt. Ontdek met eigen ogen hoe reeรซn, hazen, buizerds, fazanten, spechten, kieviten, grutto's en vele andere dieren zich thuis voelen in dit bijzondere gebied. Na de wandeling even uitrusten onder de grote kastanjeboom die symbool staat voor het beeldmerk van SalesPrikkels.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ Voor die mensen die dagelijks vol passie bezig zijn met commercie, maar ook behoefte hebben aan een frisse blik.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ Op een doordeweekse dag in de LENTE, datum en tijd in overleg.

๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ Een commercieel frisse blik op jouw doen en laten. Je hoofd even leeg en vol goede ideeรซn weer door kunnen.

Ruben daagt je uit, laat je inspireren!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek