NIEUWS

Nieuws: SalesPrikkels 1 jaar!

Ruben van den Burg

Posted on Feb 03, 2022.

Jaja, met trots kan ik vandaag (2 feb 2022) melden: SalesPrikkels bestaat 1 jaar! Een eerste jaar waarin ik volop heb mogen pionieren in verschillende keukens. Ik ben mijn opdrachtgevers enorm dankbaar voor het gestelde vertrouwen!

π™ˆπ™–π™–π™§ 𝙍π™ͺπ™—π™šπ™£ π™«π™šπ™§π™©π™šπ™‘ π™šπ™šπ™£π™¨, 𝙬𝙖𝙩 π™™π™€π™š π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙣π™ͺ π™₯π™§π™šπ™˜π™žπ™šπ™¨? Het ontdekken en activeren van onbenut potentieel op weg naar meer commercieel succes, dat is wat centraal staat in mijn business model. Onbenut potentieel bij individuen, binnen MKB bedrijven en in het onderwijs.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™š π™—π™šπ™¨π™©π™–π™–π™£π™¨π™§π™šπ™˜π™π™©? Dat ik mijn enorme passie voor commercie mag inzetten om anderen verder te helpen. Anderen die vanuit hun eigen passie behoefte hebben aan een frisse blik en die geprikkeld willen worden op commercieel vlak om daarmee samen verder te groeien.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™š 𝙒𝙀𝙩𝙩𝙀? Sales is mensenwerk waarbij de continue focus op verbinden de brug naar succes vormt.

𝙒𝙖𝙩 π™™π™€π™š π™Ÿπ™š π™˜π™€π™£π™˜π™§π™šπ™šπ™© π™—π™žπ™Ÿ π™ π™‘π™–π™£π™©π™šπ™£?

  • adviseren van MKB bedrijven in het verhogen van hun omzet
  • opzetten van strategische plannen en dit doorvertalen naar uitvoering
  • transformeren van de binnendienst naar inside sales
  • salestrainingen op het gebied van klantpartnerschap, waardecreatie en effectiviteit
  • coachingstrajecten voor young sales professionals en startende ondernemers
  • adviseur en/of gastdocentschap op Hogescholen en MBO-instellingen

𝙒𝙖𝙩 π™―π™žπ™Ÿπ™£ π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™™π™§π™€π™’π™šπ™£? Met mijn passie voor commercie nog veel meer mensen voorthelpen. Daarnaast droom ik van een eigen kantoor op ons eigen Landgoed Erve Cloas die tevens dient als inspirerende plek voor mijn (potentiΓ«le) klanten in hun zoektocht naar onbenut potentieel. Ik streef ernaar om eind 2022 deze ruimte klaar te hebben, zodat ik deze pijler in 2023 kan gaan inzetten. Ik droom ervan om met prikkelende concepten mensen uit hun waan van de dag te halen en onder te dompelen in rust, ruimte en de prachtige Twentse natuur. Een moment van bezinning dat gaat zorgen voor nieuwe inspiratie op weg naar het verzilveren van onbenut potentieel, de basis voor verdere groei.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek