NIEUWS

NIEUWS: coach van Glenn Timmer

Ruben van den Burg

Posted on Mar 07, 2021.

NIEUWS: coach van winnaar Glenn Timmer.

SalesPrikkels is donders trots op Glenn Timmer van Asito, winnaar van de landelijke verkiezing Young Sales Professional van het Jaar 2020, georganiseerd door de Sales Management Association. Ruben van den Burg had de eer om Glenn de afgelopen maanden te mogen coachen en te prikkelen. Ruben: 'Het was geweldig om Glenn te mogen coachen. Wat een drive, enthousiasme en passie voor sales heeft hij in zich.'

Wie is Glenn

Glenn Timmer woont samen met Iris in Zwolle. een echt sportmens; je vindt hem 4x per week bij de Zwolsche Boksclub. Daarnaast leest hij graag boeken over psychologie en mindset of luistert hij met een kop koffie in de zon naar muziek van Bill Withers of Tupac.

Hij werkt sinds 2019 als sales consultant bij Asito. Zijn salesmotto? Stop selling, start helping! Daarbij adviseert hij opdrachtgevers hoe zijn schoonmaakdienstverlening bijdraagt aan hun strategische doelen. Om samen te zoeken naar een win-win situatie. In de 1,5 jaar dat Glenn nu bij Asito werkt verhuisde hij van het segment Onderwijs naar het segment Cure. Beide sectoren waar mensen centraal staan. En dat voelt goed. En juist nu, in deze toch wat vreemde tijd, versterken ze elkaar als twee vitale sectoren. Vanuit deze rol begeleidt hij aanbestedingstrajecten die variëren in grootte van 2 tot 5 miljoen per jaar. Daarnaast zorgt Glenn ervoor dat Asito nog meer als expert bekend staat in dit segment en geeft hij in het Cure managementteam zijn advies over de strategie.

Meer over Glenn: https://sma.nl/profiel-glenn-timmer/

Glenn winnaar YSP.jfif

Glenn (midden) schittert vol trots met zijn gewonnen SMA bokaal.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek