NIEUWS

Droom komt uit voor Anne!

Ruben van den Burg

Posted on Jun 16, 2022.

DROOM KOMT UIT VOOR BLOEM & LIFESTYLE ANNABEL!

SalesPrikkels is ook coach voor het programma De Startversneller. De Startversneller is er om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Zo ook voor Anne Beltman met haar eigen bloemenwinkel ‘Bloem & Lifestyle Annabel’.

In augustus 20221 is Anne het avontuur begonnen om haar eigen winkel op te starten. Ze is in een huurpand van 60m2 begonnen maar wist toen al dat ze een droom had om te groeien. Daarom is ze op zoek gegaan naar handvaten die haar konden helpen met de groei die ze voor ogen had. In die zoektocht kwam ze De Startversneller tegen. Dit is een goede stap voor haar geweest. Door de begeleiding van businesscoach Ruben van den Burg werd haar plan steeds concreter.

Twee keer zo groot Eindelijk is het zover, Bloem & Lifestyle Annabel gaat verhuizen. In augustus dit jaar verhuist de bloemenwinkel naar Grotestraat 75 met een winkeloppervlak van ruim 2 keer zo groot. Anne is nog geen jaar bezig en gaat nu al deze uitdagende stap zetten. Bloem & Lifestyle Annabel is de laatste tijd compleet uit haar ‘jasje gegroeid’. Het werd tijd om een pand te zoeken waar Anne haar creativiteit verder kan ontwikkelen om daarmee Bloem & Lifestyle Annabel uit te kunnen laten groeien tot de droomwinkel die ze voor ogen heeft.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek