NIEUWS

Landgoed Cloas is geopend!

Ruben van den Burg

Posted on Jun 10, 2023.

Nog een beetje beduusd van alle loftuitingen! Wat heb ik er zin in om na de opening van ‘Landgoed Cloas’ samen met jou de ‘wei in te te gaan’ en ‘natuurlijk’ te groeien. Onder een stralend zonnetje hebben we het verbouwde onderkomen van SalesPrikkels prachtig ingewijd.

Wat is er mooier dan een welkom van geuren en kleuren uit de rijk bloeiende wilde bloementuin? De koeien keken vrolijk toe hoe alle familie, buren, vrienden en relaties samen met mij proostten op een mooie toekomst.

Een betere start van ‘Landgoed Cloas’ had ik mij niet kunnen wensen! Samen met mijn vrouw en vier kinderen openden we het nieuwe kantoor van SalesPrikkels en onder het genot van een drankje en hapje uit Peps Foodtrailer kwamen de tongen lekker los.

SalesPrikkels = samen ‘natuurlijk’ groeien

En dat is precies waar Landgoed Cloas voor staat. Verbinden. Samen ‘natuurlijk’ groeien. De eerste groepen voor een workshop in de inspirerende, typisch Twentse omgeving, hebben zich al gemeld. Wat sta ik te popelen om daarmee ‘de wei in te gaan’. Wil je ook werken aan je commerciële doelstellingen met de meanderende rivier de Regge als decor? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer info over Landgoed Cloas: https://salesprikkels.nl/landgoedcloas

SalesPrikkels is klaar voor de toekomst en samen gaan we er wat ‘natuurlijks’ moois van maken!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek