NIEUWS

Samen 'natuurlijk' groeien

Ruben van den Burg

Posted on Jul 31, 2023.

Mijn missie is ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ '๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ' ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ. En dat doe ik samen met mijn klanten sinds kort op Landgoed Cloas, de thuisbasis van SalesPrikkels. Mooi verhaal Van den Burg hoor ik je denken. Maar wat doe je dan precies? Om kort te gaan: vanuit mijn grote passie voor commercie mensen helpen. En dit midden in de rust, ruimte en natuur van het prachtige Twentse Reggedal.

Mooi voorbeeld die ik je graag wil voorhouden is de groep die ik gister mocht ontvangen: Ondernemerslab Twente. In het Ondernemerslab Twente kunnen studenten en medewerkers van ROC van Twente experimenteren met ondernemerschap. Als partner heb ik het voorrecht om hier al een aantal jaar bij betrokken te zijn.

๐๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š Na een prikkelend ontvangst neem ik de aanwezigen mee in mijn wereld. Vervolgens samen het Landgoed op om daar aan de slag te gaan met ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ '๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ' ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ. Langs de Regge een interactief spel waarin vertrouwen en verbinden centraal staan.

1689237647401.jpg

1689237648598.jpg

De wandeling wordt vervolgd door het prachtige Twentse Reggedal. Onderweg zien we reeรซn, hazen en vele vogels. We stoppen bij een zogenaamde Yurt en gaan daar naar binnen. Hier staan we samen stil bij de periode die achter ons ligt om vervolgens met elkaar te praten over de toekomst. Dit levert frisse gedachten en ideeรซn op. We keren terug op Landgoed Cloas waar we de dag afsluiten met gezellig samen zijn onder het genot van heerlijk eten en drinken.

1689237640723.jpg

1689237644672.jpg

Bovenstaand heb heb ik vooraf samen met de opdrachtgever vormgegeven vanuit hun behoefte. Ook tijdens de dag hebben zij een actieve rol gespeeld bij de invulling.

Bartjan Groothengel en Johan Brinkman dank voor jullie bijdrage en het gestelde vertrouwen!

Jan Groothuis, Alice Dinkelman, Willem Habers, Sander Geerdink, Rob Postma, Patrick van der Wekke, Trudy Nijhof, Jasper Hoekstra, Bert Breukers.

Meer weten over een dag(deel) verblijven op Landgoed Cloas? De koffie staat klaar, welkom! Kijk eens op www.salesprikkels.nl/landgoedcloas

samennatuurlijkgroeien, #ondernemerschap, #commercie

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek