NIEUWS

NIEUWS: wat bezielt je?

Ruben van den Burg

Posted on Jan 24, 2021.

SalesPrikkels is live! 2021 is nog maar een maandje jong en één wens is al in vervulling gegaan: een eigen bedrijf. Wát gaaf!

Het bedrijf is ontstaan vanuit mijn passie voor sales. Veel ondernemers worden geleefd door de waan van de dag. Naast hun rol als directeur zijn ze vaak ook verantwoordelijk voor de marketing, financiën, operations en als het even kan pakken ze de telefoon op en halen ze lunch. De sales is dan een onderdeel van een groter takenpakket, waardoor het bedrijf lang niet altijd alle potentieel benut.

En juist dat is waar ik ondernemers het liefst mee help. Met mijn glas-halfvol mentaliteit, creatieve energie en jarenlange ervaring weet ik bedrijven te helpen bij het in kaart brengen van onbenut potentieel en help ik met de oplossing. Zo kunnen we samen doelstellingen behalen en groei realiseren. Dit doe ik niet met een wollig en abstract verhaal. Nee, juist met een heldere visie, concrete doelen en een passende strategie. En een vleugje Twentse nuchterheid natuurlijk.

Waarom dan die commerciële kant van bedrijven? Omdat ik geloof dat wanneer je je oprecht verdiept in mensen, met als doel hen verder te helpen, er samenwerkingen kunnen ontstaan vanuit een gezamenlijk belang. Dit is enorm waardevol. Ik geloof dat een samenwerking moet leiden tot een vermenigvuldiging in plaats van een optelsom.

En dan nu SalesPrikkels. Het aanlooptraject van een eigen bedrijf is een rollercoaster, maar geweldig leuk en leerzaam. Ik heb het genoegen gehad om met veel mensen uit mijn mooie netwerk te mogen sparren. Mensen die de tijd voor me namen en waarmee ik, veelal via teams (jaja je moet toch wat in deze tijden), heb mogen sparren over mijn plannen. Terugkijkend hierop kan ik concluderen dat dit uitermate waardevolle momenten zijn geweest. Hier ben ik iedereen dan ook zeer dankbaar voor. Ik kan het iedereen aanraden dit vaker te doen. En dan niet alleen door te praten met gelijkgestemden, maar ook met jongere generaties en mensen die werkzaam zijn in andere functies/branches.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek