NIEUWS

Young Sales Professional verkiezing Oost Nederland

Ruben van den Burg

Posted on May 25, 2022.

Ben of ken jij een talentvolle Young Sales Professional die werkzaam en/of woonachtig is in Oost Nederland? Nomineer jezelf/deze persoon dan! Ga naar www.sma.nl/oost voor de voorwaarden en het online inschrijfformulier.

Ruben van den Burg is als voorzitter van SMA Oost nauw betrokken bij de organisatie van deze verkiezing. Als oud winnaar van de verkiezing Senior Sales Professional weet hij als geen ander hoe gaaf en leerzaam dit traject is.

SMA 50 jaar! Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dรฉ beroepsvereniging voor sales professionals op elk niveau. Vijf bedrijven staken destijds de koppen bij elkaar om het salesvak verder te professionaliseren. De bedrijven die aan de wieg stonden van de SMA waren Heineken, Nutricia, Nestlรฉ, Douwe Egberts en Unilever. Inmiddels is de SMA รฉรฉn van de oudste vakverenigingen van Nederland. Ze vertegenwoordigt een vakgebied, dat voor de hele Nederlandse economie van groot belang is. Bij de SMA zijn ยฑ 200 bedrijven aangesloten, die gezamenlijk bijna 2000 leden hebben. Het streven is om de professie Sales naar een hoger plan te brengen. Dit doet de SMA enerzijds door accreditatie/certificering en anderzijds door het verspreiden van content op het gebied van Sales. Dit laatste doen ze o.a. door het organiseren van +/- 70 bijeenkomsten (www.sma.nl).

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek