Ervaringen vanuit de klant.
Door: Robin de Jong, Commercieel Manager bij Saleshelden.𝗘𝗲𝗻 𝗳𝗿𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗯𝗹𝗶𝗸 𝘃𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝗲𝘅𝘁𝗲𝗿𝗻!
Een aantal weken geleden hebben wij Ruben gevraagd om een training voor ons team te geven. Met zijn bedrijf SalesPrikkels helpt Ruben organisaties het onbenut potentieel te ontdekken wat leidt naar meer commercieel succes.

Aan de hand van een presentatie heeft Ruben ons meegenomen in '7 verschillende pijlers' van het vak sales. Naast het proces goed in kaart brengen, is het soms van belang om uit je bubbel te komen of zoals Ruben het verwoordt: “Til het tapijt op, toon oprechte interesse en je komt tot vele nieuwe inzichten.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een erg waardevolle ochtend, waarin we vele nieuwe inzichten hebben gekregen. Dit komt mede door de bijdrage van onze medewerkers tijdens deze interactieve sessie. Aan het eind van de presentatie is Matthijs Notkamp gekroond tot de winnaar van de dag.

Na afloop van deze presentatie hebben we de ochtend afgesloten met een smakelijke lunch. Al met al kijken we terug op een zeer interessante en leerzame ochtend!

Robin de Jong:
"Al jaren werken wij erg prettig met Ruben samen. Een echte professional die je nieuwe inzichten geeft in het vak sales. Dit doet hij door je uit een bubbel te trekken en je de essentie van het vak laat inzien. Dit wordt gedaan met een nuchtere, maar ook kritische blik. Naar aanleiding van een teamtraining is dit door ons team ook als zeer prettig en waardevol ervaren."

Matthijs Notkamp (Accountmanager):

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren, Ruben zorgt ervoor dat je continu scherp moet zijn en goed moet meedoen tijdens de training. Daarnaast vind ik dat ik zeker in mijn dagelijkse werkzaamheden een paar handige handvaten heb gekregen, waar ik momenteel ook gebruik van maak. Hierdoor kan ik makkelijker in gesprek komen met potentiële klanten. Al met al een zeer prettige training en ik kan iedereen die dat extra stapje in de sales wil maken deze training aanraden!"

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek