PARTNERSHIPS VAN SALESPRIKKELS

Samen betekent ‘meer’. In elk opzicht

SMA

Directeur

Platform voor commercieel succes
De Sales Management Association (SMA) is de enige vakvereniging voor en door salesprofessionals waar 100% aandacht is voor sales als vak! Al meer dan 45 jaar hebben wij onze continuïteit bewezen en sinds een stormachtige groei in de afgelopen jaren tellen wij ondertussen ruim 1750 salesprofessionals en hebben we ruim 100 partnerships met vele verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen.

Eiso BleekerLees meer

De Startversneller

SalesPrikkels is ook coach voor het programma ´De Startversneller´. De Startversneller is er om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Met het programma willen als de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio stimuleren. De Startversneller wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Het programmamanagement is in handen van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.
Lees meer

Saleshelden

Eigenaar

Gerichter verkopen in het digitale tijdperk
Onze missie is om organisaties gericht bij kansrijke, hoogwaardige prospects te introduceren. Unieke producten, diensten en/of oplossingen bij deze potentiële klanten op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen, daar staan we voor!

Guus VerbeekLees meer

Diezit

Directeur

“leuk hè, dat diezit.!” maar wat doen jullie nu concreet?
Ons doel is om bedrijven te laten groeien en steeds betere resultaten te behalen door a) het merk te bouwen, b) efficiënt en effectief te communiceren dankzij bewezen marketingstrategieën en c) conversie te maximaliseren dankzij een hoge kwaliteit communicatiemiddelen.
 

Marcel JanssenLees meer

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Senior Lecturer Sales & Marketing

De HAN verwerft, ontwikkelt en deelt kennis met professionals en ondernemingen in de regio. Vanuit die hoedanigheid werken we ook samen met een partij als SalesPrikkels. Op dit moment is dat binnen onze opleiding Commerciële Economie. Met Commerciële Economie heb je ontzettend veel mogelijkheden. In elke organisatie spelen immers commerciële vraagstukken.

Stefan RenkemaLees meer

PARTNER WORDEN?

Laten we samen wat memorabels maken.