SMA logo DEF - crop

Platform voor commercieel succes
De Sales Management Association (SMA) is de enige vakvereniging voor en door salesprofessionals waar 100% aandacht is voor sales als vak! Al meer dan 45 jaar hebben wij onze continuïteit bewezen en sinds een stormachtige groei in de afgelopen jaren tellen wij ondertussen ruim 1750 salesprofessionals en hebben we ruim 100 partnerships met vele verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen.

SMA Oost
SMA Oost staat goed op de kaart: deze afdeling van de SMA is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Een groot aantal leden is actief en betrokken en onder meer trouwe bezoeker van de spraakmakende kennis- en netwerkbijeenkomsten die zowel landelijk als regionaal worden georganiseerd. De leden komen uit de regio Arnhem/Nijmegen, Achterhoek, Twente en Deventer en nemen regelmatig gelijkgestemden uit het salesvak mee naar bijeenkomsten.

Netwerkpartner

Als netwerkpartner van SalesPrikkels werk ik vanuit onze gezamenlijke passie voor sales met veel plezier nauw samen met Ruben. In de rol van voorzitter van SMA Oost en met SalesPrikkels volgt hij de ontwikkelingen op commercieel vlak in Nederland op de voet.