NIEUWS

Insights Discovery

Ruben van den Burg

Posted on Mar 14, 2024.

Met trots kan SalesPrikkels in de persoon van Ruben van den Burg melden dat hiij succesvol de training Insights Discovery facilitator afgerond!

Stel je toch eens voor.. Met open mond keek ik verrast naar de uitkomsten van mijn persoonlijke Insights Discovery profiel. En dat na het invullen van een vragenlijst. Hoe dan? Hoe kan een algoritme op basis van wat vragen en antwoorden zo’n objectieve analyse maken van mij als persoon? Inzicht in mijn sterke punten, ontwikkelpunten maar zeker ook mijn ‘blinde vlek’. Waardevol! En juist dat gaf voor mij de drive om Insights vanuit SalesPrikkels te gaan omarmen. Ik kan dan ook melden dat ik Insights als dienst heb toegevoegd aan mijn aanbod.

Zonder inzicht GEEN uitzicht ECHT contact en succesvol zijn in commercie begint bij jezelf. Binnen de SalesPrikkels Academie gaan we tijdens een traject samen op zoek naar jouw eigen kracht en in je ontwikkelpunten en heel belangrijk ook in dat van anderen. Vanuit inzicht in voorkeursgedrag ben je in staat om veel beter te levelen met anderen. Het resultaat is dat jouw boodschap nog veel krachtiger over- en binnenkomt bij de ontvanger. Het boost jouw bouwen aan diepe en duurzame relaties. Je zult veel succesvoller zijn in het bereiken van je doelen.

Concreet Ook een eigen profiel tot je beschikking hebben om door te groeien als Professional? Vanuit SalesPrikkels bied ik dit aan in combinatie met een sessie op Landgoed Cloas waarin we de uitkomsten bespreken en de basis leggen voor jouw persoonlijke actieplan.

Meer weten? De koffie staat klaar. Of ga naar: https://salesprikkels.nl/diensten/training/insights-discovery

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel mij vrijblijvend en dan kijken we samen.

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek

Landgoed Cloas

LANDGOED CLOAS

NIEUW: Samen 'natuurlijk' groeien op Landgoed Cloas.

Bezoek